Jump to content

CES 2017 elfeledett kütyüi #3 – SmartBeings WooHoo

2017. 12. 27. 19:38

Az összes Echo vetélytársként tetszelgő CES nevező közül, az abszurd WooHoo nevezetű tűnt a legambiciózusabbnak a januári felhozatalból, s bár még nem jelent meg, de nem mondtunk le róla.

SmartBeings WooHoo igencsak tudta, hogy mi vár ránk az idén okoshangszóró fronton és meg is próbálta azt hozni. Nem csak hangfelismerést ígért a termék, de érintőképernyőt, arcfelismerést és annak a képességét, hogy összekapcsolhatjuk és rajta keresztül irányíthatjuk otthonunk összes intelligens kütyüjét. Ez még most is a le a kalappal kategóriába esne, hát még 1 évvel ezelőtt. Persze az Echo Show nagyjából tudja az összes WooHoo által beígért dolgot, plusz még hozzá ott van Alexa több száz funkciója, de így is van még egy-két olyan trükk, amit csak a WooHoo tud. Ilyen például a 360 fokos kamera és  a levegő minőségét ellenőrző beépített szenzorok.

Minden lenyűgöző képessége mellett az lett volna a legszebb a WooHoo-ban, ha még az idén meg tudott volna jelenni, még az Echo Show-t megelőzve, de a készülék jelen állás szerint csak 2018 márciusára éri majd el a piacot. Ugyan nem tudni mit hoz még a 2018-as CES, de a WooHoo még most is egy igen ígéretes termék, pláne, hogy a tervek szerint csupán 49 dollárt kérnének el érte, amivel nem csak lazán verné az Echo Show-t, de még a nemrég megjelent és sokkal kevesebbre képes Echo Spot-ot is. Hajrá WooHoo!

(Forrás: engadget.com Kép forrása: engadget.com)