Jump to content

Kezünk mozgásának érzékelésére nyíló mikrohullámú sütőt készített a Sharp

2018. 01. 25. 03:12

Hozzá se kell érnünk ehhez az 1750 dolláros mikrohullámú sütőhöz, amikor úgy érezzük, hogy már elégé felmelegítette az ételünk, elég ha legyezünk egy kicsit előtte a kezünkkel.

A Sharp legújabb mikrohullámú sütője szabad kezet ad nekünk, ha úgy érezzük, hogy egy gomb lenyomása egy ilyen készülék ajtajának kinyitásánál túl mocskos feladat számunkra. Ezzel az 1,750 dolláros Sharp mikroval elég ha függőleges mozdulatokat rajzolunk a levegőbe a kezünkkel a mikro előtt, hogy az automatikusan kinyíljon nekünk.  Hogy hogyan is néz ki ez a „wave-to-open” funkció, azt az alábbi kis videó prezentálja:

Az olcsónak nem nevezhető újdonság a következő hónaptól kezdve lesz megvásárolható a fogyasztók számára. Tulajdonképpen jól jöhet a „wave-to-open” amikor épp ragad az ember keze a tésztától vagy más ételtől vagy csak egyszerűen a sürgés forgás közepette gyorsan szüksége van rá, hogy szabad legyen a keze. A kérdés csak az, hogy ez az apró kis kényelmi változást hozó funkció mennyire lesz vonzó a fogyasztók számára.

(Forrás: cnet.com Kép forrása: cnet.com)