Jump to content

105 decibellel sípoló sziréna modullal bővíthetjük a Blink rendszereket

2018. 02. 07. 14:24

Ijesszük el az illetéktelen behatolókat még az otthonunk környékéről is a Blink rendszereket kiegészítő pánik szirénával, amit a világon bárhonnan aktíválhatunk.

Gyorsan és egyszerűen aktíválhatjuk a Blink alkalmazásán keresztül azt a vezeték nélküli  szirénát, amely garantáltan kiűzi a lakásunkból a betörőket, legalábbis azokat, akik nem bírják ha 105 decibel hangosan sípolnak rájuk. Hogy működésbe hozzuk ezt a rendkívül effektív riasztót, nem is kell semmi mást tennünk, mint megérinteni az alkalmazásban a pánik gombot. Ezek után 5 percig fog szólni a 105 decibel hangos riasztó, már ha nem alkalmaztunk egyéb beállításokat.

A 100%-ig vezetékmentes  pánik sziréna egyetlen egy elemről megy és WiFi kapcsolaton keresztül kommunikálhatunk vele. Igény szerint arra is van lehetőség, hogy több ilyen szirénát is hozzáadjunk az otthonunkhoz, amiket egyetlen egy rendszerként működtethetünk. Az egyetlen úgymond hátulütője ennek az 50 dolláros eszköznek, hogy kizárólag a Blink rendszerekkel és a Blink Sync modullal kompatibilis. Ez persze lehet előny is, ha pont a már meglévő Blink rendszerünket szeretnénk tovább bővíteni, vagy most építünk ki egy teljesen újat.

(Forrás: thegadgetflow.com Kép forrása: thegadgetflow.com)