Jump to content

iRobot Braava Jet 240 padlótörlő robot

2018. 02. 23. 11:37

A Braava Jet 240 padlótörlő robot gyakorlatilag bármilyen kemény padlófelülettel megbirkózik.  Okos, gyors és még az olyan szűk helyekhez is hozzáfér, amiknél más hasonló robotok már rég sarkon fordulnának.

Aki kicsit is nézelődött az otthoni takarítórobotok világában az előtt már valószínűleg nem titok, hogy az iRobot adja a piac legkiválóbb készülékeit. A cég leginkább az okosporszívóiról híres, de valójában akadnak más területeken hasznosítható robotjaik is, mint például a Braava Jet padlótörlő robot.

A készülék kompakt kialakítása végett képes hozzáférni otthonunk minden zegéhez-zugához. Nem csak a sarkoknál fordul meg ügyesen, de a magasabb bútorok alatt is ügyesen elkúszik. Nekünk csak annyi a dolgunk, hogy vizet öntsünk a Braava Jet 150 ml-es tartájába, feltegyük a felületnek megfelelő tisztítópárnát és megnyomjuk a play gombot. Az aprócska robot rögtön munkába is áll. Úgy mossa fel nekünk a padlót, hogy egy csepp piszkos vizet se hagy maga után.

A berendezés tökéletesen illik a mai okoskütyükkel színesített otthonok világába. Az iRobot Home applikáción keresztül távolról is vezérelhető. Három különféle programot kínál (felmosás, nedves törlés, száraz törlés) a takarításhoz, de nyugodtan rábízhatjuk magunkat az iAdapt 2.0-ás navigációs rendszerre is, ami lehetővé teszi, hogy a robot gond nélkül magától felderítse az általa bejárandó terület. Munkályát a robot gyorsan, hatékonyan és precízen végzi, minek végeztével pontosan ugyan oda tér vissza, ahol a programját elkezdte.

Az új iRobot Braava Jet 240 tökéletes választás konyhákhoz, fürdőszobákhoz. Egy ilyen robottal többé nem kell vesződnünk a felmosással, nyugodtan rábízhatjuk a takarítást, miközben mi akár otthon se kell hogy legyünk. Ehhez képest pedig az ára se különösebben húzós. Mindenképpen megéri tenni vele egy próbát.

(Forrás: thegadgetflow.com Kép forrása: thegadgetflow.com)