Jump to content

Elvarázsolt minket a Moleskine legújabb okostolla

2018. 02. 28. 11:08

A Moleskine évek óta igyekszik áthidalni az analóg írás és a digitális  fájlok közötti szakadékot, de most végre úgy néz ki, hogy célba értek.

A Moleskine elkészítette a tökéletes okostollat, már ha nem sajnálunk 180 dollárt költeni egy ilyen holisztikus eszközre. A cég még anno 2016-ban kiadott egy Smart Writing szettet ami egy okospapír, egy okostoll, valamint egy alkalmazás bevonásával oldotta meg azt, hogy amit a papírra rajzoltunk, az megjelent az alkalmazásban is. Ez tökéletesen működött is, még az okostelefonunk vagy a tabletünk a közelben tartottuk. A cég legújabb megoldása ennél is szofisztikáltabb. A Pen+ Ellipse megszabadít minket a kötöttségektől. Az új kütyü elment mindent még offline módban használjuk, majd amikor újra csatlakozni tud egy eszközhöz, akkor feltölti szépen az adatokat.

Talán mondani se kell, de az új megoldás sokkal jobb. Igencsak kaporra tud jönni az offline mentési képesség, amikor például a természetben bóklászva vagy egy zsúfolt vonaton szeretnénk rajzolni valamit, amikor nincs igazán lehetőségünk a megfelelő eszközökkel kapcsolódási távolságban maradni. Nézzük csak meg milyen egyszerűen működik a dolog:

 

Ha felkeltette az érdeklődésünket ez a különleges toll, akkor feltétlen nézzünk szét a Moleskine oldalán, mert nem ez az egyetlen ilyen érdekes termékük kínálkozik a tulajdonunkba.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: Moleskine)