Jump to content

Juno – A világ legokosabb sminktükre

2018. 03. 05. 15:37

A Juno intelligens sminktükörrel biztosra mehetnek a hölgyek, hogy mindig a napszaknak lehető legtökéletesebben megfelelő sminkkel felvértezve vághatnak neki a napnak.

A Juno Smart Makeup Mirror minden nő álma. Három különböző természetes fényárnyalatot biztosít: hajnali, nappali és esti. A három különböző fénymód célja, hogy biztosan az adott fényviszonyoknak tökéletesen megfelelő sminket vihessenek fel a hölgyek. ha nem sminkelő tükörként használják, akkor a Juno olvasólámpaként is megállja  helyét. Egyetlen egy könnyed csuklómozdulattal átkapcsolható olvasó fénymódba vagy a készülék erősebb, szelfikhez is tökéletes fokozatába.

Lévén a Juno alapvetően egy okoseszköz, így nem maradhat el a hozzá tartozó mobilalkalmazás sem. Az alkalmazást használva könnyedén kezelhetők a környezeti fények, de akár hagyhatjuk azt is, hogy a tükör saját maga érzékelje a környezeti viszonyokat és automatikusan a lehető legjobb beállításokat alkalmazza.

Az elegáns külsejű eszköz Pearl White és Blush Pink színekben is kapható, talp része pedig remekül szolgál, kisebb kozmetikumok, csecsebecsék vagy más apróságok tárolására. Az iOS és Android kompatibilis alkalmazást bluetooth 4.0-ás kapcsolatot használva köthetjük össze a tükörrel, ami ha felkeltette érdeklődésünk, akkor bővebben itt, a hivatalos oldalon informálódhatunk róla.

(Forrás: thegadgetflow.com Kép forrása: thegadgetflow.com)