Jump to content

KitSound Voice One Alexa okoshangszóró

2018. 03. 14. 14:28

Újabb versenyző mutatkozott be az okoshangszórók egyre zsúfoltabb piacán: a KitSound Voice One az Amazon Alexa virtuális asszisztensével szerelt eszközök oldalán csatlakozik a harcba.

Elég néhány szó és az Alexa integrációval rendelkező Voice One okoshangszóró már játssza is kedvenc zenéinket méghozzá igen jó, az egész szobát megölteni képes Hi-Fi audio minőségben. No, de ha már Alexa, akkor miért nem inkább egy Amazon Echo okoshangszóró? Erre a kérdésre lehet válasz a fentebb említett minőségi hangzás és az ízlés kérdése, de talán kívánatosabb külső. A Voice One kicsit szögletesebb formája és lekerekített élei sok esetben jobban illeszkedhetne otthonunk környezetéhez, mint az Echo henger formái. Ugyancsak a készülék kialakításából fakadó előny, hogy egy foltálló, szőtt rácsot visel, ami megvédi a fröccsenésektől, így ideális konyhai társasággá téve őt, illetve a hátoldalára került egy töltőcsatlakozó, ahol külső eszközeinket, például egy okostelefont tölthetünk.

Egyébként a készülék mindent tud, amit egy Alexa integrációval rendelkező okoshangszórótól elvárnánk. Edz velünk, főz velünk, segít megtervezni a kirándulásainkat, emlékeztet minket a fontos dolgainkra, megjegyezi a bevásárlólistánk, rendel is nekünk, no és persze emlékeztet minket, ha megkérjük, hogy ne feledkezzünk el ezekről a dolgokról. Napestig sorolhatnánk azt az immár ezer felett járó képességet, amivel az Amazon virtuális asszisztense felruházható, s amivel rajta keresztül a Voce One is bír. Amit még érdemes kimeleni, hogy a KitSound készüléke beépített multi-room technológiát használ, ami lehetővé teszi, hogy akár 8 Voice One okoshangszórót kössünk össze vezeték nélkül. Nem csak egymáshoz, de egyéb külső hangeszközökhöz, hangszórókhoz is csatlakoztatható a berendezés, így átfogó, az egész otthonunkat lefedni képes  hangrendszert létrehozva.

Összeségében tehát a KitSound Voice One egy kicsit kényelmesebb felhasználást lehetővé tevő, komfortosabb designnal támad, amiért cserébe csak egy kicsit drágább, mint a már piacon lévő vetélytársai. Érdemes lehet megfontolni, ha valami más formát keresünk.

(Forrás: thegadgetflow.com Kép forrása: thegadgetflow.com)