Jump to content

Reolink Argus 2 – Vezeték nélküli újratölthető biztonsági kamera

2018. 03. 31. 16:09

A napenergiával újratölthető Reolink Argus 2 egy igazi túlélő az otthoni biztonsági kamerák között. Nem elég, hogy teljesen mentes a vezetékektől, de még ráadásul vízálló és remekül ellenál a kinti körülményeknek is.

A Reolink Argus 2-t oda szereljük fel ahova csak szeretnénk, hiszen nem igényli vezetékek elvezetését. A benti és kinti használatra is tökéletes kamera önállóan működik 2,4Ghz-s Wi-Fi hálózaton. Manapság már nem újdonság, de el kell mondani, hogy ez a kamera is rendelkezik beépített mikrofonnal és hangszóróval a kétirányú kommunikáció megteremtéséhez, így akár a bejárati ajtónál elhelyezve a vendégeink fogadására se utolsó. Felvételi képességeit illetően 130 fokos látószöggel rendelkezik és 1080p Full HD-ben rögzít képeket és videókat, szükség esetén éjszakai módban.

Az Argus 2 egy újratölthető akkumulátort tartogat nekünk, amihez kültéri használat esetén hozzáköthető egy kisebb napelemes panel, hogy sose merüljön le.  Ha mégis úgy adódna, hogy lemerülőben lenne a kamera, akkor értesítést kapunk a Wi-Fi hálózaton keresztül az okostelefonunkra. A telefonunkra telepített iOS vagy Android alkalmazással pedig valós időben figyelhetjük a kamera által rögzített képeket.

További információkért és a készülék teljes hardveres specifikációért keressük bátran a gyártó hivatalos oldalát.

(Forrás: thegadgetflow.com Kép forrása: thegadgetflow.com)