Jump to content

Petpresso – Diéta, egészség, hosszú és boldog élet a cicáknak

2018. 04. 19. 03:27

Ismerkedjünk meg a Petpressoval, a világ első macskákra szabott egészség és wellness kütyüjével, amivel nem csak kedvencünk etetését kontrollálhatjuk maximálisan, de segít felfedezni az esetleges egészségi problémáit is, állítja a termék Kickstarter oldala.

Igen, egy újabb kedvenceknek szóló okoskütyü tűnt fel a Kickstarteren. Első ránézésre a Petpresso is egy „sima” okosetető macskákra koncentrálva, de valójában ennél sokkal több. A Petpresso (ami lehetne akár Catpresso is) által használt technológia segít felfedezni, ha a cica nem érzi jól magát, amit abból szűr le, hogy folyamatosan rögzíti az evési és ivási szokásait. A Petpresso rendszerének része az okostelefonunkra telepíthető alkalmazás, amin keresztül értesítéseket és riasztásokat fogadhatunk kedvencünk egészségével kapcsolatosan, illetve itt ellenőrizhetjük az eddig begyűjtött adatokat, amiket a készülék a felhőbe ment el a Wi-Fi hálózaton keresztül. A rendelkezésünkre álló adatok segíthetnek detektálni a cica étkezési szokásaival kapcsolatos, illetve az azokból következő egészségi gondokat. Diétát állíthatunk össze és szabályozhatjuk, hogy mikor és mennyit ehet az apró páciens. Az elfogyasztott táplálék és folyadék mennyiségének megállapításához pedig súlyérzékelő szenzorokat használ a gép.

Annak szabályozása, hogy mikor és mennyit ehet kedvencünk, létfontosságú lehet ahhoz, hogy hosszú és boldog életet biztosítsunk neki. A Petpresso ezt maximálisan segít kivitelezni, legyen szó bármilyen macskáról, bármilyen speciális evési szükséglettel. Ráadásul a készülék belsejében elhelyezett macskakaja tovább marad friss, őrzi meg eredeti aromáját és konzisztenciáját. Így összeségében nézve a készülék egyáltalán nem butaság, de ha közelebbről is megnéznénk magunknak, vagy vásárolnánk is belőle, akkor ne habozzunk felkeresni a Kickstarter oldalát sem, ahol most az első szerencsések már 147 dollárért lefoglalhatnak egyet maguknak. Jelenleg a tervezői 15,478 dollár összeszedését tűzték ki célul, ami ha összejön, akkor az első Petpresso KS Edition készülékek 2018. decemberére már meg is érkezhetnek tulajdonosaikhoz.

(Forrás: kickstarter.com Kép forrása: kickstarter.com)