Jump to content

BenjiLock – Egy ujjlenyomatleolvasóval biztosított és újratölthető lakat

2018. 04. 27. 12:34

Szeretnénk úgy biztonságban elhelyezni értékes tárgyainkat, hogy tudjuk, azokhoz nem férhet hozzá senki, de tényleg senki, csakis és kizárólag mi? Az ujjlenyomattal feloldható BenjiLock lakat lehet a kulcs ilyen irányú törekvéseinkhez.

A hagyományos zárak és lakatok ma már nem jelentenek kihívást egy hozzáértő tolvajnak, viszont szerencsére ezeknél az elavult szerkezeteknél már hatékonyabb megoldást is kínál a biztonságtechnika. Felejtsük el a kulcsokat, amiket egyébként is bármikor ellophatnak tőlünk vagy akaratlanul elhagyhatjuk őket. A BenjiLock zárszerkezetét biztosító technológia kizárólag a mi ujjlenyomatunknak engedelmeskedve nyílik meg, ami egyszersmind maximális védelmet és kényelmet is jelent. Nem kell semmiféle kulccsal babrálni, csak rábökünk az ujjunkkal és már nyílik is.

A BenjiLock nagyszerűségét a 2017-es CES rendezvényen is elismerték, ahol Smart Home Products kategóriában innovációs díjjal jutalmazták.  Beállítani egyszerű és nem igényel egy percnél több időt, így tökéletes megoldás az öltözőszekrényünk biztosítására, az irodába vagy akár a nyaralásra.  Nem kell hozzá semmiféle kódot megjegyezni, hiszen itt a kulcsót az ujjlenyomatunk jelenti, ami mindig velünk van. A készülék pedig újratölthető, így soha nem veszítjük el a tárgyainkhoz való hozzáférést.

(Forrás: thegadgetflow.com Kép forrása: thegadgetflow.com)