Jump to content

Törött vezeték? A Blufixx kábeljavító tollal nem probléma

2018. 04. 28. 12:58

Idővel egyre csak rövidülnek körülöttünk a kábelek, amiket egyre gyakrabban és gyakrabban kell cserélnünk, de van megoldás. Mondjunk örökre búcsút a törött vezetékeknek a Blufixx folyékony kábeljavító tollal.

Javítsuk meg eszközeinket, ahelyett, hogy eldobnánk. A Blufixx kábeljavító toll reményt hozz ott, ahol már egyébként kihult a fény. Segítségével saját magunk javíthatjuk az alacsony feszültségű vezetékek (mint például a töltőkábelek) kisebb töréseit. Hogy hogyan? A Blufixx egy innovatív gélt használ, amivel gyorsan és könnyedén helyrehozhatok a vezetékek kisebb hibái, ráadásul az eredeti szín megőrzése mellett. A Blufixx kitölti, kijavítja és megvédi az alacsony feszültségű kábeleket és visszaadja rugalmasságukat.

Nekünk annyi a dolgunk, hogy a Blufixx segítségével felvisszük a gélt a kábel problémás részére, majd használjuk a kék fényű LED lámpát. Ez az eljárás segít a gélnek megszilárdulni a kérdéses felületen, amire egyébként nem kerülhet sor, így nem kell attól tartani, hogy az anyag a tubusban megkeményedne. Egyetlen Blufixx tubussal akár 100 kisebb kábelhiba is helyrehozható, ráadásul a megszilárdult gél vízálló réteget képez.  Tökéletes megoldás okostelefontöltők, kontrollerek vagy fejhallgatók kábeleinek javításához.

 

(Forrás: kickstarter.com Kép forrása: kickstarter.com)