Jump to content

Okos bögre a reggeli kávénknak? Jőhet!

2018. 05. 29. 07:43

Egy bögre finom kávéval egyből jobban indul a nap, de mit sem ér az egész, ha már kihunyt belőle a szenvedély. Hogy ezt elkerüljük, kávénkat pedig mindig a tökéletes hőmérsékleten fogyaszthassuk, abban az Ember Ceramic Smart Coffee Mug lesz a segítségünkre.

Egy darab kerámia csupor kombinálva némi okoskütyü technológiával és máris kapunk valamit, amivel jelentősen élhetőbbé tehetjük a reggeli ébredés utáni agóniát. Az Ember Ceramic Smart Coffee Mug tulajdonképpen egy nagyra nőt csésze, ami pontosan úgy néz ki, mint bármelyik másik tipikus bögre. A különbség az, hogy ez egy csatlakoztatott alátéttel jön, ami a csészében tárolt folyadékot egy meghatározott hőmérsékleten tartja nekünk, de ez nem minden. A bögre egy alkalmazáshoz is csatlakozik, amit az okostelefonunkra vagy okosóránkra telepíthetünk. Miután a bögrét az alátétre helyeztük, az alkalmazás nyomban értesíteni fog minket, miután az életmentő folyékony arany adagunk elérte a kívánt hőmérsékletet.

Hogy ez a kívánt hőmérséklet érték mennyi is azt mi határozhatjuk meg. Hovatovább az alkalmazáson keresztül, távolról is megadhatjuk, hogy pontosan hány fokon kérjük a kávénk. Celsius vagy Fahrenheit? Nem probléma! Az alkalmazás ismeri mindkettőt, de még előre beállított preferenciákat is létrehozhatunk a különféle italjainknak, ha esetleg a reggeli kávé után néhány kupa teával folytatnánk a napot vagy egy jó forró csokival zárnánk. Végezetül ez az intelligens bögre 10 unciát bír el, ami tökéletes mennyiség egy tökéletes teának vagy kávénak, pont úgy, ahogy azt mi szeretjük.

(Forrás: thegadgetflow.com Kép forrása: thegadgetflow.com)