Jump to content

A PetSafe intelligens etetővel bárhonnan gondoskodhatunk kedvenceinkről

2018. 05. 31. 07:49

A távolság nem akadály! A PetSafe intelligens automata etetővel járjunk bármerre is a világon, az okostelefonunk segítségével bármikor gondoskodhatunk kedvenceink megfelelő élelmezéséről.

A kutyák és macskák számára egyaránt tökéletes PetSafe Smart Feed Automatic Pet Feeder rendszere eszményi megoldás, ha sokat vagyunk távol otthonról, de szeretnénk felelős gazdiként gondoskodni a ránk otthon várakozó kedvenceinkről. A berendezés Wi-Fi kapcsolaton keresztül csatlakozik az internetre, hogy mi az okostelefonunk segítségével bárhonnan és bármikor hozzáférhessünk a készülékünkre telepített alkalmazáson keresztül.

Az app minden eszközt a felhasználó kezébe ad ahhoz, hogy a lehető legkifinomultabban szabályozza az élelmezés rendszerességét. Az etetések teljesen személyre szabhatók. 12 különféle etetési időpont állítható be, valamint a Feed Now opcióval bármikor enni adhatunk kedvencünknek, mindössze egyetlen egy gombnyomással. Emellett az etető rugalmas adagolást tesz lehetővé. A táplálékot 1/8 csészétől 4 csészéig szabályozva porciózhatjuk, míg a készülék összesen 23 csészényi száraz eledellel tölthető fel előre. A rendszer még egy úgynevezett Slow Feed opciót is kínál, ami lassan és folyamatosan adagolja az ételt, akár 15 percen keresztül. Mindezen felül az alkalmazáson keresztül értesítéseket kapnak a felhasználók, hogy akkor is megfigyelhessék kedvenceik étkezéseit, amikor nincsenek velük otthon.

(Forrás: thegadgetflow.com Kép forrása: thegadgetflow.com)