Jump to content

Lovoom T20 vezeték nélküli HD kamera kedvenceink biztonságáért

2018. 07. 29. 21:42

Nem lenne jó, ha távollétünkben is vigyázni tudnánk, hovatovább játszhatnánk is otthon hagyott kedvenceinkkel? A Lovoom T20 Smart Pet Camera a rendelkezésünkre áll, hogy teljesítése eme kívánságunkat.

A Lovoom T20-asa, tulajdonképpen egy vezeték nélküli interaktív HD kamera, ami lehetővé teszi a felhasználójának, hogy az okostelefonján keresztül szabályozza, hogy mikor és hogyan kapjon finomságot a kiskedvenc. A készülék egy egyedülálló szenzorral rendelkezik, ami felismeri a falatkákat és lehetővé teszi, hogy egyesével adagoljuk házikedvencünknek, ezzel is izgalmasabbá téve az étkezését. Még azt is szabályozhatjuk, hogy milyen távolságra lőjön ki egy-egy falatot a masina. Itt akár egy méter távolságról is beszélhetünk, ami már komoly mozgást jelenthet a lakmározni vágyó csemetének. Lévén a kamera teljesen vezetékmentes, így elhelyezése nem okoz különösebb bonyodalmat. Segítségével remek képeket, videókat is készíthetünk, miközben interaktív játékot űzünk kedvencünkkel.

A készülék a fenti étkeztető játszadozás mellé lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt. A berendezés beépített mikrofonjának és kamerájának köszönhetően folyamatos kapcsolat tartható fenn gazdi és kedvenc között, ami különösen akkor jön jól, ha sok időre kell távol lennünk, s egyébként kedvencünk kénytelen lenne nélkülözni a hangunkat.

(Forrás: thegadgetflow.com Kép forrása: thegadgetflow.com)