Jump to content

EZVIZ Mini Trooper – Egy mindennek ellenálló Alexa kompatibilis biztonsági rendszer

2018. 07. 30. 21:16

Őrizzük meg otthonunk biztonságát a bárhová felszerelhető és vezetékektől teljes egészében mentes EZVIZ Mini Trooper Smart Home Security System segítségével.

Sok kamerás biztonsági rendszerrel az a legnagyobb gond, hogy egy horror felszerelni és beállítani őket a sok buta vezeték és az élhetetlen szoftveres felület miatt. Nos, ezzel erre a két dologra egészen biztos nem lesz panaszunk, ha otthonunk védelméhez az EZVIZ Mini Trooper vezeték nélküli rendszerét választjuk.

Ez az Amazon Alexa és IFTTT integrációval rendelkező kamera rendszer a beltéri és kültéri alkalmazásra egyaránt alkalmas, miközben olyan helyekre szerelhetjük fel, ami a vezetékes kamerával operáló rendszereknél teljesen elérhetetlen lenne. A víznek és extrém hőmérsékleti és környezeti viszonyoknak is tökéletesen ellenálló kamera egész évben maximális teljesítményt nyújt. Az egyetlen dolog, ami miatt aggódhatnánk egy ilyen koncepciónál az az akkumulátorok élettartama. Nos, ez a Mini Trooper esetében 9 hónap, mi nem egy rövid idő, ráadásul a készülékhez tartozó alkalmazás már jó előre értesíteni fog minket, ha esedékes az elemek cseréje.

Ami pedig a szoftveres oldal illeti, ez a kamera tökéletes arra, hogy szemmel tartsuk otthonunk, s biztonságban tudjuk az otthon játszadozó gyermekeket, házikedvenceket a távollétünkben is. Hovatovább a készülék beépített mozgásérzékelővel is rendelkezik, így beállítható, hogy értesítést küldjön nekünk, amint bármi mozgást érzékel. Az Alexával való kompatibilitásnak köszönhetően pedig egy teljesen hangvezérelhető biztonsági rendszer kapunk, ha a Mini Trooper mellett tesszük le a voksunk a következő kütyüvásárláskor.

(Forrás: thegadgetflow.com Kép forrása: thegadgetflow.com)