Jump to content

Bemutatkozott a második generációs Amazon Echo Show

2018. 09. 24. 09:34

Az Amazon több tucat új eszközzel készült a minap Seattle-ben megtartott rendezvényére, beleértve az Echo Show okoshangszórók második generációját, amit most meg is nézünk kicsit közelebbről.

Az Amazon tegnap bemutatott új Echo Show készülékén már ránézésére is látszik, hogy itt bizony komoly átalakulás ment végbe a korábbi változathoz képest.  A formai átalakulás azonban sokkal többet rejt, mint azt gondolnánk.

A második generációs Amazon Echo Show lefogyott a korábbi verzióhoz képest, illetve a hangszórói is mintha eltűntek volna szem elől, de higgyük el, ott vannak azok, sőt, az új Echo Show elvileg még szebben is szól. A hangszórókkal ellentétbe a kijelző sokkal jobban látszik. Az eszköz immár egy 7 helyet egy 10 colos HD kijelzővel néz vissza ránk a komódról vagy a konyhapultról, ahol így akár megalkuvás nélkül nézhetünk videókat rajta. Szemből az egész olyan, mint egy kitámasztott tablet, de ha mögé nézünk, akkor látni fogjuk, hogy ennek azért van feneke, amire ülhet. Az új kiadás szépsége, hogy ezt a hátsó részt szövettel vonták be. Maga a készülék egyébként továbbra is fekete és fehér változatban kapható.

Az új Echo Show 229 dollárba fog kerülni nekünk, azaz ugyan annyiban, mint a korábbi változata, miközben maga a készülék nem csak szebben szól egy nagyobb kijelzővel, de általában véve is jobban néz ki. Az eszköz limitált ideig kedvezményes árért rendelhető elő az Amazon oldaláról, ahol egyéb hasznos kiegészítőket is találhatunk hozzá, de ne feledjük, hogy a második generációs eszközök kiszállítását csak október 11-re tűzték ki.

(Forrás: Amazon Kép forrása: Amazon)