Jump to content

Okosfűtés, hogy ne fűtsünk feleslegesen

2016. 09. 16. 01:05

Lassan közeledik a fűtésszezon, ami a családok nagyobb részének pénztárcáját igen csak megterheli. Mert ugyebár nem mindenkinek lehet programozni a fűtésrendszerét, így ők akkor is fűtik a lakást, amikor nincsenek otthon. Az okosfűtésben többek között az is jó, hogy nincs üresjárat, akkor fűtünk, amikor mi akarunk, hiszen mi vezéreljük a rendszert. Akár a telefonunkról is.

A megoldás nem túl bonyolult és nem is túl drága. Ezzel a megoldással véget vethetünk annak, hogy az üres lakást fűtjük amikor nem vagyunk otthon. Nem kell a spórolás oltárán sem a kényelmet feladnunk, hiszen távolról vezérelhetjük a fűtésünket. Hogy ehhez mi kell? Okosfűtés. Az iNels megoldása, amely egy 3 termofejet tartalmazó szett, ezeket kell felszerelni a radiátorra és ezek az RF Touch központi vezérlővel összekötve okostelefonunkról is irányíthatóvá válnak. Akár a munkahelyünkről is vezérelhetjük.

A megoldást imádni fogjuk, amennyiben szeretnénk kellemesen meleg lakásba hazatérni egy hosszú nap után, anélkül hogy előtte nyolc órán át fűtenénk az üres lakást. A szett lehetővé teszi, hogy távolról, okostelefonunkról indítsuk el otthonunk fűtését.  

A szett tartalma: 

1 db eLAN-RF-003 INTELLIGENS RF BOX

3 db RFATV-1 VEZETÉK NÉLKÜLI TERMOFEJ

1 db 1M HÁLÓZATI KÁBEL

1 db TÁPEGYSÉG ADAPTER

(Forrás: azokosotthon.hu;okos-otthon.hu/Fotó:)