Jump to content

Kiszivárgott milyen is lesz az olcsóbb Nest termosztát

2017. 08. 22. 11:13

A Nest termosztát prémium megjelenése jól illeszkedik a meglehetősen súlyos árkategóriához, de ha egy egyszerűbb, kevésbé flancos kivétellel is megelégszünk, csak tudja a dolgát, akkor lehet érdemes lesz várni.

Evan Blass (evleaks), a híres kütyü-szivárogtató egy újabb pletyka értékű tweetet osztott meg, ami ezúttal egy disztelenebb Nest termosztátról árulkodott. A sallangmentes design alapján úgy tűnik, hogy az árban 200 dollár alá tervezett Nest verzióról van szó, amiről korábban a Bloomberg írt.

A jelenleg piacon keringő Nest termosztátoktól eltérően, ennél a modellnél nincs fémes keret, de még a termékre eddig jellemző LCD se. Műanyag az egész. A hőmérsékletet színes számok jelenítik meg egy fehér plasztik képernyőn, ami vagy érintőképernyő, vagy sem. A Bloomberg szerint az olcsóbb Nest kivitel (érhető módon) kevésbé költséges komponensekkel lesz szerelve és valamikor 2018-ban dobnák piacra. Addig is nincs más dolgunk mint várni, hogy kiderüljön, mt is fog tudni ez a szerényebb verzió a drágább rokonaihoz képest.

(Forrás: evleaks (Twitter) Kép forrása: evleaks (Twitter))