Jump to content

Ecobee4 Amazon Alexa okostermosztát

2017. 10. 23. 10:07

Miénk lehet az egész világ, de legalábbis otthonunk fűtésének teljeskörű vezérlése, méghozzá a hangunkkal, a kanapé kényelméből, az új ecobee4 Amazon Alexa okostermosztáttal.

Az ecobee termosztátok mindig is kiemelkedő minőséget és termosztátok területén csúcstechnológiát képviseltek. Nincs ezmásként az okostermosztát negyedik generációjával sem. Az eddig is adott volt, hogy a készülék alkalmazásán keresztül pillanatok alatt és pofonegyszerűen szabályozhattuk otthonunk fűtését, de a legújabb verzió egy lépéssel ennél is tovább ment.

Az ecoobee4 intelligens rendszere az Amazon mesterséges intelligenciájának, Alexának az erejével bővült. Igen, ez az a technológia, amivel a híres Amazon Echo termékcsalád tagjai is bírnak. A mesterséges asszisztenssel felvérezett okostermosztát immár teljes egészében hangvezérelhető. Időzítőket állíthatunk be, bevásárlólistát vezethetünk, elindíthatjuk kedvenc lejátszási listáinkat és még sorolhatnánk mert gyakorlatilag a lehetőségek száma végtelen.  Alexa teljes fegyvertárát megkapjuk az ecoobee4 termosztátba csomagolva. Ugyan még a karácsony jóval odébb van, de ha egy tuti ajándékot szeretnénk a techbolond ismerősünknek a lakásába, akkor az ecobee4 egy igen jó választás lehet.

(Forrás: thegadgetflow.com Kép forrása: thegadgetflow.com)