Jump to content

Nest Temperature Sensor – Egy hasznos kiegészítő a Nest termosztátok mellé

2018. 03. 21. 04:50

Tartsuk otthonunk az általunk optimálisnak vélt hőfokon a Nest BlueTooth intelligens hőmérsékletérzékelőjével, aminek állapotát, akár távolról is ellenőrizhetjük.

A Nest Temperature Sensor lehetővé teszi, hogy egy meghatározott helyiség hőmérsékletét akár a napszaknak megfelelően szabályozzuk. Azt is megtehetjük, hogy több ilyen érzékelőt helyezünk el különböző szobákba, így utat nyitva a helyiségek eltérő szabályozása felé. A Nest Temperature Sensor képes lekommunikálni az általa mért adatokat a kompatibilis Nest termosztátok felé, amik így képesek lesznek valós idejű adatok alapján szabályozni otthonunk fűtését.

Maga a berendezés nem csak az alap Nest termosztátokkal, de a Nest termosztát E szériával és a Nest Learning termosztát típusokkal is kompatibilis. Egyre kell figyelni: ne tegyük őket 50 lábnál messzebb a Nest termosztáthoz, amihez kapcsolni szeretnénk, lévén ezek a szenzorok Bluetooth kapcsolatot használnak. Ebbe a hatótávolságba valamicskét még belezavarhatnak a környezeti elemek és a különféle vezeték nélküli jelek interferenciája, de cserébe teljesen mobil az eszköz és oda helyezzük el, ahova csak szeretnénk.

A szenzor ára 39 dollár lesz megjelenésekor, s bár ez még odébb van, de már előrendelhető a hivatalos oldalról, ahol további érdekes információkat és Nest termékeket is találhatunk magunknak.

(Forrás: thegadgetflow.com Kép forrása: thegadgetflow.com)