Jump to content

Csak 39 dollár a Nest legújabb hőmérséklet érzékelője

2018. 05. 03. 01:09

Ne csüggedjünk, ha előző hónapban lemaradtunk a Nest Temperature Sensor előrendeléséről, mert már a Nest hivatalos weboldaláról vagy a Google áruházból is beszerezhető.

Egyenesen a gyártó weboldaláról vagy a Google áruházból is beszerezhető a Nest legújabb hokikorong formájú hőmérséklet érzékelő kütyüje, ami tandemben működik a cég tanuló termosztátjaival, illetve az egyszerűbb, de cserébe olcsóbb E szériás termosztátjaival is. Sőt, ami azt illeti akár csomagban is megvásárolhatjuk ezekkel a termosztátokkal, hogy további 10-20 dollárt spóroljunk.

A Nest Temeperature Sensor elsődleges feladata, hogy megnevezéséhez híven megfigyelje egy adott helyiség hőmérsékletét az otthonunkban. A cég egy termosztátjával társítva már az is megoldható, hogy egy konkrét hőmérsékleten tartsuk a szobát, hála ennek az apró kis kiegészítőnek. Például szeretnénk, hogy a nappali egy kicsit melegebb legyen, mint a lakás többi helyisége? Helyezzünk el a nappaliba egyet ebből az érzékelőből és máris folyamatosan rendelkezésünkre állnak a szükséges hőmérsékleti adatok a maximális komfort megteremtéséhez.

A Nest Nest Temperature Sensor nyilván a nagyobb otthonokban lehet a leghasznosabb, ahol nem cél, hogy mindig folyamatosan egyformán fűtve vagy hűtve legyen az egész ház. Éppen ezért a Nest az egyenként 39 dolláros szenzorból egy 3 szenzort tartalmazó csomagot is kínál 99 dollárért.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: Nest)