Jump to content

Honeywell Wi-Fi 9000 programozható termosztát

2018. 08. 31. 02:47

Ha egy egyszerűen kezelhető, mégis mutatós, érintőképernyős okostermosztát keresünk, méghozzá elfogadható áron, akkor a Honeywell Wi-Fi 9000 lehet számunkra az igazi.

Könnyen és egyszerűen menedzselhetjük otthonunk hőmérsékletét a Honeywell Wi-Fi 9000 termosztáttal, méghozzá bárhonnan. Az eszköz csatlakoztatható otthonunk Wi-Fi hálózatára, így az okostelefonunkra telepíthető alkalmazáson keresztül folyamatosan figyelhetjük és szabályozhatjuk a termosztát beállításait. Persze a legkényelmesebb az, ha az eszköz HD érintőképernyőjét használjuk a beprogramozására, amit egy hétre előre meg is tehetünk méghozzá naponként eltérő beállításokkal.

A Honeywell Wi-Fi 9000 képernyőjén megjelenő adatok között szerepel a lakásban mérhető hőmérséklet, de mellette mutatja azt is, hogy odakint hány fok van, illetve milyen a páratartalom, így még indulás előtt ellenőrizhetjük a segítségével, hogy mondjuk a munkába menet milyen időjárásra is számíthatunk. Hovatovább a Honeywell Wi-Fi 9000 képes üzeneteket és riasztásokat küldeni az okostelefonunkra, ha a megadott határértékektől eltérő adatokat mér.

A Honeywell Wi-Fi 9000 egy sokoldalú jól szabályozható berendezés és még ráadásul a maga 165 dolláros árával roppant versenyképesnek is mondható az okostermosztátok között.

 
(Forrás: thegadgetflow.com Kép forrása: thegadgetflow.com)