Jump to content

Tegyük okosabbá garázsunk ajtaját és felejtsük el a kételkedést

2018. 01. 24. 01:34

Ha azok közé tartozunk, akiket még az éjszaka közepén is kísért a kérdés, hogy vajon bezártuk-e a garázsajtót, akkor nekünk is nagy szolgálatot tehet majd a Chamberlain MyQ Smart Garage Hub univerzális garázsajtó-vezérlő.

A MyQ Smart Garage Hub nem tesz mást, mint lehetővé teszi, hogy okostelefonunkról egyszerűen és gyorsan ellenőrizhessük a garázsajtónk állapotát és szükség esetén vezéreljük azt a távolból. Ehhez persze néhány feltétlenek teljesülnie kell. Egyrészt az eszköznek kompatibilisnek kell lennie a garázsajtónk vezérlőjével, ami a legnagyobb gyártók esetében szinte biztosan teljesül is, de ezt bármikor ellenőrizhetjük a termék hivatalos oldalán. Ha a kompatibilitás rendben, akkor már csak Wi-Fi hozzáférésre (2,4 Ghz-es jellel) és az okostelefonunkra telepített MyQ alkalmazásra lesz szükségünk, hogy működésre bírjuk ezt az univerzális távvezérlőt.

A termék beüzemelését követően nem csak arra alkalmas, hogy bármikor és bárhonnan ellenőrizhessük, illetve vezérelhessük a garázsajtó állapotát, de megadható, hogy értesítéseket kapjunk a telefonunkra, ha az ajtó kinyílik, így egyfajta biztonsági vonalat is képez otthonunk számára. Az eszköz ráadásul gond nélkül összeköthető otthonunk egyéb kompatibilis okosplatformjaival, mint amilyen például a Nest, a Wink vagy a Xfinity.

Chamberlain MyQ Smart Garage Hub univerzális garázsajtó vezérlő nem csak kényelmesebbé teheti az életünket, de megadhatja azt a biztonságérzetet, hogy többé soha ne kelljen aggódnunk az a fránya garázsajtó miatt.  

(Forrás: chamberlain.com Kép forrása: chamberlain.com)