Jump to content

Érintse meg...

2016. 05. 25. 08:50

A GSB típusú érintőképernyős fali vezérlők az iNELS-rendszer dizájnos vezérlő felületeként esztétikus és elegáns kiegészítők.

Az üveglap speciális edzett üvegből készül, lézernyomtatással alakítjuk ki a vezérlő felületek helyét. Fekete vagy fehér színben gyártjuk, így jól illeszkedik a különböző színű falfelületekhez. Nagy előnye, hogy egyetlen kapcsolónyi felületről akár nyolc különböző kapcsolás végezhető el róla, így segíti a hatékony helykihasználást.

A vezérlőbe számos funkciót építettünk be Önnek. Beépített érzékelőkkel rendelkezik, így rezgő- vagy hang alapú visszajelzést ad a kapcsolás végrehajtásáról. Beépített fényérzékelője automatikusan kapcsolja BE/KI a vezérlő háttérvilágítását, amely segíti a sötétben történő tájékozódást. Ezen kívül beépített hőmérséklet érzékelővel rendelkezik, amely -20 °C és +120 °C tartományban közvetít hőmérsékleti adatokat a központi egység számára. Ezen kívül külső hőmérséklet érzékelő is csatlakoztatható hozzá, így még komplexebb fűtés/hűtés vezérlést lehetővé téve. Beépített LED visszajelzője piros vagy zöld színű visszajelzést adhat a tetszőleges berendezés állapotáról (pl. riasztó).

A vezérlő továbbá két digitális bemenettel rendelkezik (AIN/DIN), amelyeken keresztül egy másik nyomógomb vagy a biztonsági rendszer érzékelője csatlakoztatható hozzá. A vezérlő több típusban is választható, így van négycsatornás (GSB3-40), hatcsatornás (GSB3-60), vagy nyolccsatornás (GSB3-80) változat. Minden egyes csatorna (nyomógomb) alkalmas a rendszer tetszőleges funkciójának vezérlésére. Minden egyes nyomógomb más-más fogyasztót kapcsolhat, de lehetséges ún. jelenetek hozzárendelése is. Hogy ez mit is jelent? Vegyük példaként a TV nézés jelenetet, amely a következő feladatsort tartalmazhatja: leengedi a redőnyöket, bekapcsolja a TV készüléket, a csillár világítását 30, a hangulatvilágítást pedig 40% szintre állítja be.

Mindezt egyetlen érintéssel. Elmondható tehát, hogy egyetlen nyomógombbal akár több fogyasztót is vezérelhetünk. Adott mennyiség megrendelése esetén (min. 100 db) lehetőség van egyedi nyomógomb ikonokat igényelni, a megrendelő elképzelésének megfelelően. Ez például szállodák, panziók, kórházak, szanatóriumok, irodaépületek, stb. esetében lehet érdekes megoldás. - See more at: http://www.inels.hu/hireink/erintse-meg#sthash.xjxWbGWY.dpuf