Jump to content

Az Electric Objects bemutatta legújabb digitális képkeretét

2016. 12. 25. 06:00

Az EO1 után itt az EO2, hogy a lehető legmodernebb módon vigye el az emberekhez a művészetet, akiknek ehhez el se kell hagyni az otthonuk.

Az Electric Objects digitális kerete egy újszerű módja a művészet pártolásnak és fogyasztásnak. Tulajdonképpen egy falra felszerelhető PC-s kijelzőre kell gondolni, mely bármilyen tartalmat képes megjeleníteni. Az újonnan megjelent EO2 egy 23 colos 1080p kijelző, akárcsak az EO1 volt, de 50 százalékkal vékonyabb, így közelebb telepíthető a falhoz és sokkal jobban beleolvad a környezetébe.

A fejlesztők arra is gondoltak, hogy az emberek eltérő ízlésvilágát kiszolgáló terméket alkossanak, ezért az EO2 a korábbi készüléküknél sokkal választékosabb dekorációval szerelhető (például kemény fakeretek nagy választéka).

A terméket kiötlő Jake Levine szerint az EO2-t úgy tervezték meg, hogy dizájna belesimuljon a háttérbe. Fényérzékelő szenzorokkal látták el, így ha filmet nézünk, vagy például változik a napszak, akkor a készülék fényerő beállítása alkalmazkodik a körülményekhez. Azt is beállíthatjuk, hogy mikor kapcsoljon ki, így az alvásunkat se fogja zavarni.

Az Electric Objects folytatja munkáját, és már több mint 20 000 művészi munkához férhetünk hozzá általuk, amiket ingyenesen megjeleníthetünk az otthonunkban elhelyezet eszközükön. Az ingyenes választékon felül az EO2 megjelenésével egy új szolgáltatás is indult: az Art Club. Az Art Club lehetőséget kínál a fogyasztóknak, hogy havi 9,99 dollárért hozzáférjenek múzeumok klasszikus és újszerű kínálatához. Indulásként 1000 ilyen művészeti alkotást tartalmazó gallériéból böngészhetünk.

Azt, hogy mikor miután és milyen képeket szeretnénk látni az EO2-n megjeleni, azt az Electric Obejcts megújult iOS és Android alkalmazáson keresztül vezérelhetjük. Igazán kényelmes és esztétikus megoldás ez a művészet otthonunkba költöztetésére és csupán 299 dollárba kerül egy EO2.

(Forrás: electricobjects.com Kép forrása: electricobjects.com)