Jump to content

Mevo – A tökéletes kamera az iPhone készülékedhez

2017. 03. 27. 06:00

Alakítsd át az iPhone készüléked a saját személyes videószerkesztő felszerelésed részévé a MEVO HD Live Event videokamerával kiegészítve.

A Mevo egy 150 fokos látószöggel rendelkező kamera, amit bárhol bevethetünk. Elvihetjük magunkkal rögzíteni az utazásainkat, felvehetünk vele bármit későbbi szerkesztésre vagy élő egyenesben közvetíthetünk a Facebookra a családunknak és a barátoknak. A Mevo LTE vagy Wi-Fi kapcsolat segítségével kapcsolódik az iPhone készülékekhez. A telefonra telepített app segítségével irányíthatjuk a kamerát. Zoomolhatunk, megvághatjuk a felvett anyagot és ezt mind rögtön a Mevo appból, a telefonunkról. Az eszközbe épített 4K-s Sony szenzor elképesztő 720p-s HD videót rögzít, így minden jelenet tiszta és éles lehet.

A Mevo külsejét úgy tervezték meg, hogy diszkrét társunk legyen, bármerre is visz az utunk. Mindössze 2,5x2x2 inch és fekete, valamint fehér kivitelben is kapható. A beépített sztereó mikrofonja pedig gondoskodik arról, hogy megfelelő minőségű hangot is tudjunk rögzíteni a videóra vett élményeink mellé. Mi egyébre lehetne szükségünk egy ilyen eszköztől? Semmire. Igazából lesz akinek már ez is sok, pláne hogy 400 dollárért vesztegetik az Amazonon.

(Forrás: thegadgetflow.com Kép forrása: thegadgetflow.com)