Jump to content

Switch - Egy hordozható bluetooth hangszóró a Native Union-tól

2017. 11. 01. 11:00

Élvezzük a páratlan minőségű hangzást a Native Union által kifejlesztett Switch hordozható bluetooth hangszóróval, bárhol ahol csak szeretnénk, kötöttségek nélkül.

A Native Union féle Switch bluetooth hangszóró egy remek választás, ha sokat utazunk, de szeretünk mindig készen állni a váratlan helyzetekre. Előadást kell tartanunk egy konferencián és hangra lenne szükség? Ki szeretnénk hangosítani egy fontos hívást? Piknikezésnél jól jönne némi hangulatosító dallam? Ezzel a vezeték nélküli hangszóróval könnyedén megoldható mind, ha mondjuk egy okostelefonnal párosítjuk bluetooth kapcsolaton keresztül. Ha pedig már telefon, akkor érdemes azt is megjegyezni, hogy a Switch szükség esetén extra 1800mAh-s powerbankként is megállja a helyét okostelefonunk feltöltéséhez.

A hangszóró hangzására se lehet panasz, hála a készülékbe szerelt három nagy-teljesítményű fejegységnek, beleértve a mélynyomót, amely kiváló hangménőséget nyújt magas hangfrekvencián és hangerőn is. Ennél fogva a hangszóró tökéletes lesz bármilyen zenei műfajt is kedveljünk, a klasszikustól a metálig. A készülékbe épített full-duplex mikrofonrendszerrel pedig kristálytiszta beszélgetéseket folytathatunk, akár több résztvevő bevonásával is.  

(Forrás: thegadgetflow.com Kép forrása: thegadgetflow.com)