Jump to content

A kilöttyent üdítőt is túléli Razer legújabb gamer billentyűzete

2017. 11. 17. 10:00

A Razer billentyűzetei már eddig is sok mindenre képesek voltak, de ha szembe jött velük egy rosszul pozícionált ital, akkor az egyébként komplex beviteli eszközök odaégett pirítósként adták meg magukat. Hála a jó égnek, ez a jövőben már nem lehet többé probléma.

A Razer bemutatta a legújabb beviteli perifériáját: a BlackWidow Ultimate verzióját, amely egy különösen strapabíró tagja lesz a gamer kütyükkel foglalkozó cég klaviatúra családjának. A BlackWidow Ultimate az első olyan Razer billentyűzet, amely IP54-es víz- és porállóságról szóló tanúsítvánnyal rendelkezik. Habár ez a besorolás nem jelenti azt, hogy mondjuk a billentyűzetet egy medencébe dobva is használhatjuk (ahhoz IP67 vagy jobb besorolás kéne), de arra azért jó, hogy egy két váratlan fröccsenés ne vágja haza teljesen a játéknak szentelt délutánunk túlélési esélyeit.

A fenti extrán túl a BlackWidow Ultimate hozza a szokásos Razer minőséget. Ez a mechanikus klaviatúra  10 gombos anti-ghostinggal és teljes programozási támogatással áll a rendelkezésünkre, méghozzá a kellemesen extravagáns Razer zöld színben. A BlackWidow online már el is érhető 120 euróért. Érdemes rá lecsapni, mielőtt még elkapkodnák a készleteket.

Tisztánlátás végett, a vízálló billentyűzet ötlete nem valami fergetegesen új és innovatív ötlet. A Corsair és más gyártók is rendelkeznek vízálló gamer billentyűzetekkel, de azt meg kell hagyni, hogy a Razer az egyik legismertebb márka a piacon, így a csúcskategóriás billentyűzetének ilyen extra védelemmel ellátott verziója biztosan sokak érdeklődését fel tudja és fogja kelteni.

(Forrás: razerzone.com Kép forrása: razerzone.com)