Jump to content

Virtuális gyorstalpaló: így tökéletesítheti a golftudását otthon

2021. 06. 29. 03:19

Szerte a világon sokan rajonganak a golfért, ugyanakkor abban vélhetően mindenki egyetért, hogy a tökéletes lendítés (swing) elsajátításához sok időre és gyakorlásra van szükség. Ezt szeretné megkönnyíteni a PhiGolf otthoni szimulátorával és golfütőjével.

A golfozáshoz kapcsolódó költségekhez viszonyítva ez a maga 249 dolláros árával még költséghatékony megoldásnak is mondható. Továbbá nem elhanyagolható az a tény sem, hogy bár egyre több helyen oldják fel vagy enyhítik a koronavírus miatti korlátozásokat, sokan így sem szívesen mozdulnak ki otthonról, ha nem muszáj.

Továbbá van, aki nem annyira részesíti előnyben a különféle tanfolyamokon való részvételt vagy a golfedző alkalmazását, ha csupán arról van szó, hogy megtanulja a lendítést. De az is előny lehet, hogy a PhiGolf gyakorlatilag bármikor – rossz időben vagy este is – használható.

A legmodernebb szenzoros technológiával és lendítőkarral ellátott ütővel a sportolni vágyók igény szerint otthon, az irodában (már ahol ez megengedett) vagy bárhol máshol is golfozhatnak. A hordozható és egyszerűen használható eszköz kis helyen is elfér, és a felhasználó kis túlzással bárhová magával viheti.

Használatához le kell tölteni a WGT Golf applikációt okostelefonra vagy tabletre, így óvilághírű golfpályák élethű virtuális változatait lehet „bebarangolni”. Igény szerint egyedül is lehet játszani, de multiplayer mód is elérhető.

A PhiGolf iOS 9.0-s vagy annál újabb és Android 6.0-s vagy annál későbbi verziós készülékekkel kompatibilis töltőkábellel rendelkezik. A virtuális golfprogram a The Hill szerint most 189,97 dolláros áron érhető el - írja az iotzona.hu.

(Forrás: azokosotthon.co.hu;iotzona.hu | Kép: pixabay.com)