Jump to content

Tökéletes hangzás, vezeték nélkül

2023. 05. 17. 12:47

Ma már a mindennapi életünk részét képezik a különböző Bluetooth és Wi-Fi kapcsolaton keresztül kommunikáló eszközök, mint például a vezeték nélküli fülhallgatók. A gyártók gyorsan felismerték, hogy mekkora igény mutatkozik rájuk, és ma már számos márka különböző termékei sorakoznak a fizikai és a virtuális polcokon. De vannak ezek között is kiemelkedőek, melyek pont úgy szólnak, ahogy kell.

Ha vezeték nélküli fülhallgatókat használunk, akkor a szabadság egy új szintjét élvezhetjük. Bár vannak ezek között is olyan változatok, melyek kevesebb funkcióval vagy extrával rendelkeznek, érdemes olyan típusokra váltani, mint amilyenek a CoolMobile.hu Apple AirPods fülhallgatói. Bár ezek nem kifejezetten olcsó típusok, de bitang jók, emellett nagyon menő kiegészítőkről van szó, és mindenki őket akarja.

Ha egy vezeték nélküli fülhallgató mellett tesszük le a voksunkat, akkor bármikor és szinte bárhol tudjuk használni őket. Nem leszünk vezetékekhez kötve, nem kell a kábelek miatt aggódnunk, egyszerűen élvezhetjük a szabadságot.

Egy szuper fülhallgató kiváló hangzással

Az Apple AirPodsra nem véletlenül illik ez a leírás. Bár ma már számos Bluetooth fülhallgatóban megtalálható az aktív zajszűrés, ezekben az apró készülékekben ennek egy továbbfejlesztett verziója működik. Egyedülálló élményben lehet részünk, mely során élvezhetjük a gazdag basszusokat, a pontosan érkező középhangokat és a hibátlanul komponált magas hangokat.

Több befelé és kifelé néző mikrofon gondoskodik arról, hogy a legjobb hangzást kapjuk. Ezek közül a kifelé nézők felelnek az aktív zajszűrésért, a befelé nézők pedig azt hivatottak vizsgálni, hogy mi mit hallunk. Ezek együttes használatával éri el az Apple AirPods, hogy tökéletes és egyenletes akusztikus élményben legyen részünk.

Emellett szintén a mikrofonoknak van nagy szerepük abban, hogy a kimenő hangok is sokkal jobbak legyenek, mint azt más készülékek esetén megszoktuk. Elkülönítik ugyanis a hangunkat a háttérzajtól, így biztosítva, hogy tisztábban és érthetőbben kerüljön továbbításra. Többek között így képesek jelentősen csökkenteni a szélzajt is a hívások közben.

Gyors csatlakozás bármilyen Apple termékhez

Legyen szó iPhone-ról, iPad-ről vagy MacBookról, gyorsan és tökéletesen csatlakoznak hozzájuk az AirPodsok. Csak kivesszük a tokból, és már használhatjuk is őket.

Ráadásul egy másik Apple AirPodshoz is tudnak csatlakozni, köszönhetően a “hang megosztása” funkciónak. Így ketten is élvezhetjük ugyanazt. Legyen az egy új zene, amit megmutatnánk valakinek, vagy egy közös filmnézés, amikor a gyerekek már alszanak.

5 perc alatt 1-1,5 óra energia
Bár sokáig bírja az akkumulátor, ha merülne, egy gyors, 5 perces töltéssel akár 1-1,5 óra lejátszási idő is nyerhető, ami nagyon gyors, és praktikus is egyben.

Nagyon sok előny egy ilyen apró készülékhez képest, nem igaz? - írja az iotzona.hu

(Forrás: azokosotthon.co.hu;iotzona.hu | Kép: pixabay.com)