Jump to content

Kellemes szellővel kecsegtet a Haiku L szériás mennyezeti ventilátora

2017. 01. 24. 06:00

A téli hidegben ritkán probléma, hogy hogyan hűtsük le magunkat, de egy elnyúló nyári kánikula közepette áldásos dolog, ha akad némi légmozgás a környezetünkben. Erről pedig a legprofibb módon a Haiku mennyezeti ventilátorával gondoskodhatunk.

Mondhatnám, hogy a Haiku L szériás kütyüjét látva megvilágosodtam, hogy egy vezeték nélküli kapcsolaton keresztül vezérelhető mennyezeti ventilátortól lesz csak igazán okos az otthonunk és teljes az életünk, de akkor hazudnék. Viszont az tény, hogy közelebbről megismerkedve a dologgal, rákellett jönnöm, hogy ez bizony nem is olyan butaság és bár nem ad sok pluszt, de tényleg praktikus darabja lehet egy okosotthonnak.

 Az alap felállás, hogy adott nekünk egy mennyezetre szerelhető 52” átmérővel rendelkező ventilátor, amit Wi-Fi kapcsolaton keresztül vezérelhetünk a hozzá tartozó applikációval iOS és Android rendszerek alól egyaránt. Ez az egyébként nem csak okos és energiatakarékos, de esztétikus ventilátor egyik nagy előnye, hogy rendkívül csendes. Egy ilyen ventilátor alatt békésen álmodozhatunk egy szebb és hűvösebb világról, még a legnagyobb nyári kánikula közepette is. Tökéletes választás kültéri és beltéri alkalmazáshoz egyaránt. A legszebb az egészben, hogy a hozzá tartózó távirányítón és az okostelefonos applikáción túl, még akár az Amazon Alexa nevű virtuális asszisztensén keresztül is vezérelhető.

A Haiku L szériás mennyezeti ventilátora egyben világítótest is. 16 fokozattal áll a rendelkezésünkre a fényerejének szabályozásához. Ez a mennyezeti ventilátor lesz a legjobb barátunk, amikor egy hosszú nyári nap végén egy kis könnyed szellőre vágyunk némi homályos fény társaságában. Igazi luxus életérzést és eleganciát sugároz egyszerű fuvallatokkal közvetítve. Az idilli álomképbe csupán a termék ára rondíthat bele, ami bár egyéni igényeinknek megfelelően változhat ide-oda párszáz dollárt, de semmiképpen se nevezhető a legolcsóbb darabnak. Persze némi kis plusz ráfordítást megérhet nekünk, hogy egy picit ennyivel is okosabbnak érezhessük az otthonunk és nagyobb kényelemben élhessünk. A fekete és fehér kivitelben is kapható termékkel kapcsolatos további információkról, mint ár és szerelési javaslatok, a hivatalos honlapon tájékozódhatunk.

(Forrás: thegadgetflow.com Kép forrása: thegadgetflow.com)