Jump to content

A Netatmo legújabb kütyüje egészéges környezetet teremt az egész családnak

2017. 09. 29. 06:00

A lehető legegészségesebb környezetet szeretnénk megteremteni otthonunkban, de egyszerüen lehetetlen vállalkozásnak tűnik mindenre egyszerre figyelni? Semmi gond, mert mostantól itt a Netatmo Healthy Home Choach, hogy a segítségünkre legyen.

A Netatmo Healthy Home Choach nem csak segít mérni azokat az értékeket, amiket figyelve meggyőződhetünk környezetünk egészségi szempontból ideális mivoltáról, de amennyiben azok eltérést mutatnak a kívánatos határértékektől, úgy megoldási javaslatokat is tesz számunkra. Az eszközbe épített percíz szenzorok mérik a hőmérsékletet (0-50 C között) a páratartalmat és a széndioxid szintet. Asztmás betegek számára igazi kincs lehet ez a berendezés, de a levegő tisztaságán felül a környezetünk zajszintjére is figyel, hogy semmi és senki se zavarhassa meg a délutáni szundi időnket.  

Minden lényegi információ egy pillanat alatt előttünk lehet. Az adatokat egy könnyen áttekinthető felületen ellenőrizhetjük az okotelefonunkról. Az alkalmazás ingyenes, egyaránt elérhető az App Sotre és a Google Play oldalain. Egyszerre több eszközről is hozzáférhetünk, de működtetéséhez mindenképpen szükségünk lesz egy Wi-Fi routerre és internet hozzáférésre.

A Netatmo Healthy Home Choach elegáns felvigyázója otthonunk és családunk egészségének, mindössze 100 dollárért a termék hivatalos oldaláról.

(Forrás: netatmo.com Kép forrása: netatmo.com)