Jump to content

Okos fénymegoldások

2016. 10. 25. 12:01

Az okosotthonokkal kapcsolatban legtöbbször a szellőztető rendszerről, fűtésrendszerről, termo megoldásokról, biztonságtechnikáról hallunk. Nem valami izgalmas témák, ugyanakkor a kényelmünket, biztonságunkat és a pénztárcánkat is segítik, óvják. Viszont ha egy kis fantáziát is bele akarunk csempészni a mindennapjainkba, akkor a fényekkel játszhatunk.

Romantikus hangulatra vágysz? Itt a megoldás, mert az INels által gyártott termékekkel mindent meg tudunk valósítani a romantikus hangulattól a kellemes félhomályon át a teljes ragyogásig. Mindenki a nyugodt otthonra vágyik, ahhoz pedig hozzá tartozik a kellemes fény is.

Fény mindenhez kell, gondoljunk csak a hétköznapi családi tevékenységekre, például a társasjátékozásra, vagy ha nyugalomban szeretnék lenni, akkor az olvasásra, vagy egy jó beszélgetsére a barátainkkal, esetleg egy házibulira. Bármelyiket is választjuk, azokhoz akár különböző hangulatú fényeket is szolgáltathatunk. A Fények Játéka szett, ebben nyújt segítséget.

Imádni fogod, amennyiben szereted a romantikát, a jó hangulatú társalgásokat a barátokkal, az esti filmnézéseket, és mindegyikhez egyedi hangulatvilágítást keresel.

(Forrás: azokosotthon.hu, okos-otthon.hu / Fotó: okos-otthon.hu)