Jump to content

Teremtsen hangulatot a Philips CandleLights asztali lámpákkal

2016. 11. 25. 12:00

Gyertyafényes hangulatot teremthetünk a Philips CandleLights asztali LED gyertyalámpáival anélkül, hogy aggódnunk kellene a viaszcseppek, a forróság és a füst miatt.

Egy gyertya fénye megnyugtató, meghitt vagy akár romantikus hangulatot tud teremteni, miközben segít ellazulni egy hosszú nap után. Egy kis relaxáció néha napján mindenkinek elkél és ilyenkor a gyertyafényes hangulat segíthet kikapcsolódni. Ami viszont egyáltalán nem segít, ha ezért a kellemes, megnyugtató fényhatásért cserébe a forró, olvad viasztól és az otthonunk potenciális leégésétől kell tartanunk.

Ezen aggodalmaktól mentesít minket a Philips CandleLights asztali lámpa, amely használata során nem forrósodik át, és a lángoktól, a lecsepegő forró viasztól és a füsttől sem kell tartanunk. A Philips gyertyalámpái LED technológiát használnak, amivel ugyan olyan kellemes, puha, meleg és pislákoló fényviszonyok teremthetőek, akárcsak az igazi gyertyákkal.

A termék csomagjában három hordozható LED gyertyalámpa kapott helyet. Ezek beépített akkumulátorát egy esztétikus indukciós töltőállomáson tölthetjük fel. Feltöltés után a kiváló minőségű üvegből készült lámpákat a lakás bármely pontjára kihelyezhetjük, hogy ott akár 10-20 órán át világításnak, mielőtt újra a dokkolóba kéne helyeznünk őket. Slussz poén, hogy a lámpák ki/be kapcsolása nem holmi oda nem illő nyomógombbal történik, hanem csak el kell fordítanunk őket és már világítanak is.

Gyertyafény mellett sokkal hangulatosabbak és emlékezetesebbek lehetnek baráti beszélgetéseink vagy a kedvesünkkel eltöltött romantikus estéink. A Pihilips CandleLIght több színben kapható A++ energiaosztályú gyertyalámpáival mindezt balesetveszély-mentesen tehetjük meg, hála a modern LED technológiának.

(Forrás: philips.hu Kép forrása: philips.hu)