Jump to content

Kápráztasd el barátaid a Flyte lebegő fényvarázsával

2017. 02. 24. 06:00

Ebben a rohanó világban néha jólesik megállni picit és rácsodálkozni valami olyan elsőre teljesen szürreálisnak ható jelenségre, mint amilyen egy lebegő villanykörte.

Hiába tudjuk, hogy nincs benne semmi varázslatos, a gravitációval dacolni képes dolgok látványa mégis újra és újra el tud minket kápráztatni. A Flyte pontosan erre alapoz. Egy egyszerű, de mégis elegáns megoldást, egy bármilyen szabványos hálózati aljzatba csatlakoztatható eszközt képzeljünk el, ami ránézésre csak egy sima falap. Ez a sima falap azonban a mágneses energiát kihasználva lebegtet maga felett egy villanykörtét. Ez a villanykörte pedig nem csakhogy lebeg, de a Flyte platformját megérintve fel és le kapcsolható fényforrásként működik. Hogyan? Vezeték nélküli energiatovábbítással, amit akár az okostelefonunk akkumulátorának feltöltésére is használhatunk.

A Flyte tehát nem csak egy látványos esztétikai elem, hanem praktikus fényforrás és töltőállomás számos elektromos eszközünk számára. Az eredetileg Kickstarter projektként befutó termék, mára világszerte ismerté vált. Sajnos ez utóbbi a termék árának alakulásán is meglátszik, de egy tényleg egyedülálló terméket kapunk a pénzünkért. Ha szeretnénk egy csipetnyi varázslatot csempészni a hétköznapokba, akkor mindenképpen látogassunk el a termék európai webáruházába.

(Forrás: flyte.se Kép forrása: flyte.se)