Jump to content

Elfy okoslámpa – Egy igazán karizmatikus fényforrás

2017. 05. 25. 06:16

Az EMIE Elfy okoslámpa nem csak eszméletlenül elbűvölő társunk a sötétség elleni küzdelemben, de még ráadásul a cuki külső egy igazán praktikus kütyüt rejteget a motorháztető alatt.

Ki mondta, hogy a világítás nem lehet szórakoztató? Biztosítsuk a napi cukiság adagunk és szerezzünk be magunknak egyet az EMIE Elfy intelligens asztali lámpáiból. Egyetlen pillantás alatt szabályozhatjuk a lámpa fényerősségét és fényének melegségét. Ezen kiívül kedvünkre állíthatjuk és módosíthatjuk a lámpa fényének színét a telefonunkra telepíthető alkalmazáson keresztül.  Az alig 184 grammos apróság bluetooth kapcsolatot használ. A puha, rugalmas szilikon borításának hála, nem csak a lámpa belső értékei csábíthatnak el minket, de külseje is kellemes, meleg, mondhatni baráti hangulatot teremt. Egy egyszerű érintéssel interakcióba léphetünk a lámpával, hogy az aztán bármilyen rossz hangulatunkból felvidítson minket.

Az egész lámpa elfér a tenyerünkben, így akár könnyedén magunkkal vihetjük egyik szobából a másikba. Gondoljunk rá úgy, mint a személyes éjszakai útitársunkra, akit bárhová magunkkal vihetünk, hogy fényével megvilágítsa az utunk. Egy feltöltéssel 5 órán át bírja a beépített 300mAh akkumulátora, de akad rajta automatikus be/ki kapcsolási funkció is, ami például tökéletes, ha nem szeretünk sötétben elaludni.

Az Elfy tökéletes a maga nemében. Nem azt mondjuk, hogy már ne is gondolkozzunk tovább a karácsonyi ajándékokon és vegyünk mindenkinek egy ilyen lámpát, de nyugodtan el lehet menteni a honlapot talonba, mert könnyen lehet, hogy az idén már ennél cukibb kütyüt nem látunk.

(Forrás: en.emie.com Kép forrása: en.emie.com)