Jump to content

Nanoleaf Aurora – Fényszínház az otthonunkban

2017. 12. 03. 02:28

Intelligens hangulathoz igazodó hangulatvilágítást keresel, ami egyszerűen beüzemelhető és felhasználási lehetőségeinek gyakorlatilag csak a képzeleted szab határt? Akkor te a Nanoleaf Aurora LED paneljeit keresed.

Képzeljünk el olyan színváltoztatásra képes LED háromszögeket, amiket bármilyen sík felületre felhelyezhetünk. Ezeket az esztétikus LED paneleket ráadásul össze is lehet illeszteni, így ha kellő mennyiség áll belőlük a rendelkezésünkre, akkor mindenféle egyedi formát összelegozhatunk belőlük. A legszebb az egészben, hogy tényleg olyan egyszerű az egész, mintha legóznánk. A csomagban minden a rögzítéshez szükséges kiegészítő megtalálható, így a teljes szett pillanatok alatt összeállítható és cserébe káprázatos fényeket kapunk.

No de mitől is lesz olyan okos a Nanoleaf Aurora rendszere? Attól, hogy ezeknek a háromszög forma LED paneleknek a színét lehetőségünk van tetszésünk szerint változtatni Wi-Fi kapcsolaton keresztül, az iOS és Android okostelefonunkra telepített egyedi alkalmazáson keresztül. A HomeKit kompatibilitás tökéletes választássá teszi Nanoleaf Aurora fényeit, ha Apple rendszerrel tervezünk. A high-tech külső révén tökéletes alkalmi házibulikhoz, de így az ünnepek közeledtével karácsonyi díszitőelemként is bevethető. Az alap csomagban összesen 9 LED panel kapott helyet és a vezérlő egység, ami már elég ahhoz, hogy igazi fényszínházat varázsoljunk az otthonunkból, de ezt igény szerint még tovább is lehet bővíteni további paneleket tartalmazó, kiegészítő csomagok megvásárlásával.

(Forrás: cnet.com Kép forrása: cnet.com)