Jump to content

Lampster – Egy lámpa jellemmel

2017. 03. 08. 06:00

Az újrahasznosítás szép dolog, pláne ha valami igazán stílusos és dizájnos termék a végeredménye. Meggyőződésem, hogy a régi traktorok fényszórójából készülő intelligens Lampster asztali lámpa pontosan ilyen.

A Lampster lámpára elég ránéznünk és már be is lopja magát a szívünkbe. Kicsit olyan a dizájnja mintha egy Transformers traktornak és a Vasember páncéljának szerelemgyermekét látnánk magunk előtt. Persze azért erről szó sincs, de azért egy elég okos kütyüvel van dolgunk. A lámpát egyetlen érintéssel bekapcsolhatjuk és ugyan itt szabályozhatjuk a fényerejét bármiféle okostelefonos applikáció nélkül, bár az szintén akad hozzá. A szoftveres irányítással egyébként egy 16 millió szín közül válogathatunk és egyéb funkciókkal is találkozhatunk itt, mint például az ébresztés vagy különféle értesítési lehetőségek bejövő hívás esetén. Viszont a Lampster nem csak okos, hanem szép is.

Minden Lampster lámpa egyedi. Elképesztően változatos színekben kapható, így garantáltan mindenki megtalálja a neki tetszőt. Ennek a 46 cm magas fickónak a testrésze 100%-ban újrahasznosított anyagból készül. Nem elég, hogy elképesztően cool, de még környezettudatos választás is. A lámpa tervezői ezen felül még mindenféle egyedi kiegészítőkel készülnek a lámpákhoz. Szeretnénk a lámpánknak egy zombi jellemezt? Legyenek neki szárnyai? Monogramot nyomatnánk rá? A legjobb helyen keresgélünk, ha felkeressük a Lampster honlapját. Meg fogunk lepődni, hogy mennyi mindent ki lehet hozni egyetlen lámpából.

(Forrás: indiegogo.com Kép forrása: indiegogo.com)